Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever.
 
MijnDesktopOnline.com maakt werken flexibeler.  Werkplekken worden flexibel. Geen eigen server(s) meer en geen vaste werkplek. Altijd en overal toegang tot e-mail, data en agenda.

Maakt u gebruik van MijnDesktopOnline.com dan maakt u automatisch gebruik van de laatste technologie namelijk SAAS (Software As A Service), Virtualisatie en Cloud Computing. Op basis van uw wensen en onze expertise wordt een Private Cloud* omgeving voor u ingericht met de nieuwste software en de laatste beveiliging.

Probeer onze Cloud oplossing nu 30 dagen gratis uit.


* Private Cloud = eigen netwerkomgeving met eigen, virtuele server(s). 24/7 online beschikbaar vanuit een beveiligd datacenter.

Besparen op uw ICT kosten

Online werken betekend, besparen op ICT kosten. In de traditionele oplossing (een eigen server) krijgt u te maken met veel verschillende kosten waaronder:

• Stroomverbuik server per jaar
• Rentederving op uw investering
• (stroom)kosten van een airco die ervoor zorgt dat uw server langer meegaat
• Terugkomende beheerskosten
• Onvoorziene server reparatiekosten
• Software upgrade’s van Microsoft producten zoals Microsoft Office
• Kosten voor het inrichten van een geschikte serveruimte
• Afschrijving van de server

Door het 'all inclusive' concept van MijnDesktopOnline.com weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt niet extra voor het stroomverbruik, de softwarelicenties of de updates. Ook is serverbeheer inbegrepen. Zo kunt u dus eenvoudig butgetteren en besparen op uw ICT kosten.

Wij richten ons op kwaliteit en service en streven deze ten alle tijde na. 
Voor slechts € 9,95 beschikt u al over een MijnDesktopOnline oplossing inclusief back-up, beveiliging en beheer.

Overal toegang tot uw eigen werkplek

Met MijnDesktopOnline.com heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen persoonlijke werkplek. U zorgt voor een internetverbinding en wij zorgen voor de rest! Uw ingerichte werkplek met gewenste software en uw documenten staat altijd voor u klaar.

Een agenda of documenten delen met uw collega's of samen aan een presentatie werken is geen probleem. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, dat doen wij wel! MijnDesktopOnline.com is er voor elk budget.

Back-up en beveiliging geregeld

De beveiliging en backup van uw omgeving is goed geregeld bij MijnDesktopOnline.com. Dit is voor u erg belangrijk maar is ook voor ons een geruststellende gedachte. We doen onze uiterste best om de beveiliging op een zo hoog mogelijk niveau te houden zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Data back-up
Uw volledige omgeving wordt dagelijks minimaal één keer gebackupt. Daarnaast kunt u zelf documenten terughalen via zogenaamde Restore Points in Windows.

Antivirus en AntiSpam
Zowel e-mail als data worden continu gescant door onze virus en e-mail scanners. Zo loopt u nagenoeg geen risico op besmetting.